Maison

Iedere Zondag geopend   ✔ 3000m2 Showroom   ✔ Interieuradvies   Outdoor Collectie nu in de showroom

by eve lampen

Shine a light – Must have lampen By Eve

We hebben het allemaal al wel gemerkt, de dagen worden korter en de temperaturen kouder. Een periode waarin we allemaal wat extra warmte en gezelligheid kunnen gebruiken. Hoe kan dat beter dan met sfeervolle verlichting? Wij selecteerden enkele must have lampen van het topmerk By Eve om van jouw woning de gezelligste plek te maken.

De unieke lampenlijn van By Eve is er eentje om U tegen te zeggen. De lampen zijn gemaakt uit mondgeblazen glas uit Frankrijk. Heel kenmerkend aan deze lampen is de zichtbare lichtbron die een warme gevoel creëert in huis. Bovendien heeft elke lamp een dimbare functie waarmee je zelf de sfeer in huis bepaalt. Om het unieke karakter van de lampen te behouden, kiest By Eve voor een selectief dealernetwerk waar De Factorij Unique Living er één van is. Wij verzamelden enkele van onze favorieten die jou thuis helemaal cosy en sfeervol maken.

De tafellampen van By Eve zijn een mooie samensmelting van industrieel design en sfeervolle verlichting. Deze lampen zijn onze all time favorite en zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren waaronder Champagne, grijs, zwart en metallic smoke.