Maison

Iedere Zondag geopend   ✔ 3000m2 Showroom   ✔ Interieuradvies   Outdoor Collectie nu in de showroom

De meest unieke woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000

Een must see woonwinkel

De meest unieke woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m². De Factorij Unique Living staat voor een compleet en stijlvol interieur. Al 26 jaar lang verzamelen we de mooiste unique findings & architectural antiques en verzorgen we maatwerk voor onze klanten. Hier ligt ook onze passie, uw droominterieur creëren wij graag. We nemen graag de tijd om dit gedegen en met veel liefde voor het vak te doen.

Meubels & woonaccesoires

In het unieke kader van De Factorij stapt u een wereld binnen met praktisch onbegrensde mogelijkheden. Hier geven onze geëngageerde specialisten uw nieuwe inzichten en inspiratie om uw woondroom tot werkelijkheid te maken. Ontdek de meest unieke woonwinkel van België en Nederland met een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m².

Totaalinrichting

Deze mogelijkheid biedt door middel van een professioneel advies uw nieuwe creatie te verwijzelijken. Zodat uw interieur een ware reflectie van uw persoonlijkheid uitstraalt. Dit gaat van meubels kleuren en behang op muren tot vloeren en raamdecoratie aan toe. Met dit concept kunnen we niet alleen woonhuizen voorzien maar ook restaurants b&b's kantoren etc.

Kunst planten & bloemen

Onze bloemen en plantencollecties zijn zo natuurgetrouw dat vele ze eerst moeten aanraken om het verschil met echt te kunnen constateren. Dat betekent dat u voortaan altijd van een stralend boeket of prachtige groene plant op elke plaats gedurende het hele jaar door zonder zorgen en onderhoud kunt genieten. We adviseren u graag.

Kleuradvies & behang

Er is veel mogelijk op het gebied van vloeren, wandafwerking en raamdecoratie. In onze showroom vertellen onze specialisten jou alles waar je rekening mee moet houden als het gaat om de aanschaf ervan. Zij bekijken met jou de voor- en nadelen én zorgen altijd voor een eerlijk advies. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor je nieuwe vloeren, wandafwerking en raamdecoratie.

Wijn- & koffiebar

Geniet van een geweldig kopje koffie of een mooi glas wijn in onze gezellige wijn- & koffiebar. Een heerlijk versgemalen expresso, een mooie Chardonnay of een volle Chateau Pradeaux...we serveren het graag. Gezelligheid in een unieke ambiance, gezellige mensen en groovy sounds. Onze bar is geopend tijdens onze reguliere openingstijden.

Een greep uit onze collectie

Je bent van harte welkom!

Wil je onze collectie bekijken, onze materialen voelen, proefzitten of geholpen worden bij je interieur? Bezoek dan onze inspirerende showroom van 3000m². Onze stylisten staan voor je klaar!

Showroom
Biezenstraat 1, 2470 Retie (België)
Telefoon: +32 (0) 14 37 05 42
Email: info@defactorij.be

Openingstijden
Ma – Do van 11.00 tot 17.00 uur
Iedere Zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur

Must See woonwinkel van België & Nederland

De meest bijzondere woonwinkel van België & Nederland vormt het decor van een uitzonderlijk inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m². De Factorij Unique Living staat voor een uniek & stijlvol interieur. Unieke stukken, een tijdloze meubelcollectie en persoonlijk stijladvies kenmerken onze winkel. Wij helpen je graag met uw ideeën en vullen deze graag aan om van je huis een thuis te maken.

 

3000m2 Meubels met karakter

We heten je graag welkom bij De Factorij Unique Living, een unieke woonwinkel met een grootse collectie bankstellen, eettafels, accessoires, architectural antiques, unique findings, woonaccessoires & unieke musthaves. Dé winkel voor iedereen die nooit klaar is met zijn interieur en altijd op zoek blijft naar bijzondere stukken om het aan te vullen. Voor diegene die graag mee laveert met zijn interieur dat altijd in beweging is en zich graag laat inspireren en verrassen.

 

Grootse collectie zitbanken

Ontdek onze grootse collectie zitbanken van topmerken als Passe Partout, Sofa Club, Moome en Ethnicraft. Laat u adviseren door ons ervaren team van stylisten en stel je droom zitbank geheel naar wens samen.

 

Bezoek de showroom of shop online

Wil je onze collectie bekijken, onze materialen voelen, proefzitten of geholpen worden bij je interieur? Bezoek dan onze inspirerende showroom van 3000m². Onze stylisten staan voor je klaar! Een deel van onze collectie is tevens direct te koop in onze webshop.

Waarom De Factorij?

Al ruim 26 jaar een begrip Prijsgarantie op de gehele collectie Showroom van 3000m2 in Retie (België) Persoonlijke service & aandacht