Maison

Iedere Zondag geopend  |  3000m2 Showroom  | Interieuradvies

Een must see woonwinkel

De meest unieke woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m².

 

De Factorij Unique Living staat voor een compleet en stijlvol interieur. Al 26 jaar lang verzamelen we de mooiste unique findings & architectural antiques en verzorgen we maatwerk voor onze klanten. Hier ligt ook onze passie, uw droominterieur creëren wij graag. We nemen graag de tijd om dit gedegen en met veel liefde voor het vak te doen.

Sfeerimpressie van onze showroom

Openingstijden

Maandag van 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag van 11.00 – 17.30 uur
Woensdag van 11.00 – 17.30 uur
Donderdag van 11.00 – 17.30 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur

Een greep uit onze collectie

Must See woonwinkel van België & Nederland

De meest bijzondere woonwinkel van België & Nederland vormt het decor van een uitzonderlijk inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m². De Factorij staat voor een uniek & stijlvol interieur. Unieke stukken, een tijdloze meubelcollectie en persoonlijk stijladvies kenmerken onze winkel. Wij helpen u graag met uw ideeën en vullen deze graag aan om van uw huis een thuis te maken.

 

3000m2 Meubels met karakter

We heten u graag welkom bij De Factorij Unique Living, een unieke woonwinkel met een grootse collectie bankstellen, eettafels, accessoires, architectural antiques, unique findings, woonaccessoires & unieke musthaves. Dé winkel voor iedereen die nooit klaar is met zijn interieur en altijd op zoek blijft naar bijzondere stukken om het aan te vullen. Voor diegene die graag mee laveert met zijn interieur dat altijd in beweging is en zich graag laat inspireren en verrassen.

 

Grootse collectie zitbanken

Ontdek onze grootse collectie zitbanken van topmerken als Passe Partout, Sofa Club, Moome en Ethnicraft.

 

Bezoek de showroom of shop online

De meest unieke woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m².

Waarom De Factorij?

Al ruim 26 jaar een begrip | Prijsgarantie op de gehele collectie | Showroom van 3000m2 in Retie (België) | Persoonlijke service & aandacht