Maison

Bezoek onze showroom of stel uw vraag

Wat leuk dat je onze website bezoekt!
In onze showroom hebben wij nog veel meer inspiratie…
Heb je een vraag? Hieronder tref je onze contactgegevens. We helpen je graag!

Contact

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?
Neem dan contact met een van de medewerkers van De Factorij.

Showroom
Biezenstraat 1, 2470 Retie (België)
Telefoon: +32 (0) 14 37 05 42
E-mail: info@defactorij.be
BTW: BE0457.059.347

Openingstijden

Aangepaste openingsuren!
De Factorij houdt nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en maatregelen in de gaten omtrent het Corona virus. In het belang van al onze klanten hebben wij hiervoor extra hygiëne maatregelen getroffen en voelen wij het als een maatschappelijke plicht alle voorschriften strikt na te leven die ons aangereikt worden. Wat is er nu anders dan voorheen?

We hebben onze openingstijden aangepast. De Factorij sluit verplicht de deuren op zaterdag en zondag. Deze regel geldt tot 3 april 2020. 

Maar niet getreurd! Op vrijdag hebben wij voorlopig een extra openingsdag ingelast van 11.00 uur tot 17.30 uur naast de reguliere openingsdag van maandag t/m woensdag van 11.00 uur tot 17.30 uur.

Heeft u al een afspraak gepland met een van onze medewerkers? Indien gewenst kan deze wat ons betreft gewoon doorgang vinden. We blijven met veel liefde ons werk doen en kunnen ook op locatie komen.

Feel free om ons gewoon te bezoeken zoals u dat gewend was, dan zorgen wij voor de rest.

Zondag van 12:00 – 17:00 uur / Tot nadere berichtgeving geen opening op zondagen ivm Corona
Maandag van 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag van 11.00 – 17.30 uur
Woensdag van 11.00 – 17.30 uur
Extra openingsdag: Vrijdag van 11.00 – 17.30 uur

Op donderdag en vrijdag zijn we uitsluitend geopend op afspraak. Op deze dagen zijn we druk bezig met het realiseren van totaalinrichtingen.

Events & acties

Op dit moment zijn er geen events.

Exclusive shopping & advies

De Factorij Unique Living is buiten onze reguliere openingsdagen en in de avond geopend op afspraak. Heb je behoefte aan een uitgebreid advies buiten de reguliere openingstijden? Bel dan voor een afspraak op +32 (0) 14 37 05 42. Onze winkel is dan speciaal voor jou geopend. Je kunt ongestoord winkelen en wordt volledig begeleid door een personal shopper. Informeer ons bij het maken van de afspraak over naar welke producten je op zoek bent, zodat wij je bezoek kunnen voorbereiden voor een optimaal resultaat.

Stel uw vraag online

Heeft u een vraag over een specifiek product of wenst u een afspraak in te plannen met een van onze interieur adviseurs? Vul dan onderstaand formulier in waarna we binnen 24 uur contact met u zullen opnemen.