Maison

✓ 3000m2 winkel   ✓ Projecten & advies   ✓ Unieke items

Openingstijden: Zo van 12.00 – 17.00 uur | Ma van 11.00 tot 17.30 uur | Di van 11.00 tot 17.30 uur | Wo van 11.00 tot 17.30 uur

FOLLOW
Title Image

Projecten & advies

Interieur advies buiten onze openingstijden of op locatie.

De Factorij gaat verder dan meubels. Verder dan interieuradvies. Wij zorgen voor een complete styling. Van schilderijen en verlichting tot de juiste muziek en een heerlijk glas wijn. Wil jij wegdromen in een woonomgeving die bij je past? Dan komen wij ter plaatse bekijken hoe we jouw droominterieur kunnen realiseren met sferen en items die je nergens anders vindt. Wij bezorgen je meubelen ter plaatse en zorgen meteen ook voor de plaatsing indien gewenst. Ook beschikken wij over een ruimte waar je je nieuwe meubelen tijdelijk kan opslaan.

paul wuyts

Paul Wuyts; interieuradviseur

Ik kan me vinden in verschillende stijlen. Ik vind het prachtig om oude, unieke stukken te combineren  met moderne kunst . Interieurs mogen voor mij ook wat drama uitstralen en een beetje glamour. Ik hou zelf van contrasten en verschillende structuren binnen een sfeer, en om dat te creeëren, werk ik dan ook graag met verschillende stoffen.