Maison

Iedere Zondag geopend   ✔ 3000m2 Showroom   ✔ Interieuradvies

Coming  Soon… De Factorij 2.0

Op dit moment zijn wij druk bezig met de realisatie van De Factorij 2.0.
Vanwege de bijbehorende verbouwing zijn wij komende weken enkel geopend op afspraak. Voor onze contactgegevens kijkt u hier.
Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram.
De Factorij gaat verder dan meubels, verder dan interieuradvies. Wij zorgen voor een complete styling voor zowel woningen als horeca- en bedrijfspanden met sferen en items die je nergens anders vindt. Meer informatie.

One of a kind interieur.

De meest originele woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m². De factorij staat voor een compleet en stijlvol interieur. Naast onze uitgebreide collectie meubelen en unieke items leveren we ook maatwerk en geven we prijsgarantie. Loopt u met een idee rond of heeft u speciale wensen dan bent u bij ons aan het goede adres.

[icon_box icon=”ecommerce-wallet” icon_position=”left” icon_color=”#e46415″ title=”Prijsgarantie”]De Factorij staat voor goede kwaliteit en voor altijd de scherpste prijs. Dit kunnen wij bieden door onze jarenlange ervaring en de eigen import van unieke stukken wereldwijd. Wanneer u schriftelijk kunt aantonen dat u hetzelfde artikel elders goedkoper kunt aanschaffen, dan betalen wij u het verschil terug. (Dit geldt niet voor acties en showroommodellen).[/icon_box]
[icon_box icon=”basic-lightbulb” icon_position=”left” icon_color=”#e46415″ title=”Maatwerk”]Elke ruimte is anders en iedereen heeft persoonlijke wensen. Daardoor kan het moeilijk zijn om het perfecte meubel te vinden. Bij De Factorij leveren we maatwerk voor u! Door keuze uit materiaal, kleur en afwerking bent u de ontwerper van uw eigen meubel. Dit zorgt voor een uniek en puur stuk dat bij uw persoonlijkheid past. Kom daarvoor langs in onze showroom in Retie en bekijk de mogelijkheden.[/icon_box]
[icon_box icon=”basic-life-buoy” icon_position=”left” icon_color=”#e46415″ title=”Stylist”]Bent u toe aan een verfrissing of gewoon een compleet nieuw interieur om van uw huis een thuis te maken, maar komt u er zelf nog niet goed uit? Daar zijn wij voor!! Onze interieur stylisten helpen u graag kosteloos verder. Stuur een e-mail naar info@defactorij.be of bel naar de Factorij (0032 14 370 542) voor een afspraak.[/icon_box]

Unieke meubelconcepten

Wonen is een passie. Puur genieten. Daar zorgen wij voor. Sinds 1997. Vertrouw op ons advies voor de styling en aankleding van je woning of bedrijfspand. Of laat je in ons oude fabriekspand inspireren door 3000m2 unieke en authentieke stukken. Samen met jou creëren wij een functionele, stijlvolle, eigentijdse of landelijke leef- en werkomgeving die perfect bij je persoonlijkheid past. Tot in het kleinste detail.

Word vriend van De Factorij

Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie en De Factorij aanbiedingen. Mis dit niet & laat hieronder je e-mailadres achter.

[social-media]