Maison

Iedere Zondag geopend   ✔ 3000m2 Showroom   ✔ Interieuradvies   Outdoor Collectie nu in de showroom

Ethnicraft Outdoor

Timeless designs for the open air! Enjoy spring met deze prachtige outdoor collectie van Ethnicraft.

Haal het beste uit eten, entertainment en ontspanning in de buitenlucht met onze collectie tuin- en loungemeubelen van teakhout. Geweldige organische vormen, tijdloos design en structurele elegantie maken deze collectie buitenmeubels uniek in zijn soort.

Bekijk de Ethnicraft Outdoor collectie

Ethnicraft Outdoor bij De Factorij

Ontdek de gehele Ethnicraft Outdoor collectie bij De FactorijUnique Living! Het Belgische merk Ethnicraft toont zijn expertise in houtbewerking met een diverse outdoor collectie van teakhouten meubelen. Prachtig afgewerkt en klaar voor jarenlang gebruik in uw tuin of terras. Kleedt uw buitenruimte aan met de tijdloze tuinmeubelen van Ethnicraft.

 

Ethnicraft Outdoor Online kopen

Ethnicraft heeft als expert in houten meubelen ook zeker oog voor kwalitatieve tuinmeubelen. Voor hun eigen outdoor collectie kiest het merk voor hoogwaardig teakhout, dat goed bestand is tegen weersinvloeden buiten de deur. Laat u adviseren in onze showroom op de shop de gehele Ethicraft Outdoor collectie online.

 

Ethnicraft Bok

Een bestseller binnen de collectie van Ethnicraft: de Bok serie. Met de Bok outdoor tuintafel kunt u nu tegelijkertijd van uw tuin én deze tijdloze klassieker genieten. Om dat optimaal te kunnen doen heeft Ethnicraft ook de immer populaire Bok outdoor stoel uitgebracht. Beide outdoor modellen zijn voorzien van smalle gleuven in het tafelblad of de zitting, wat het gebruik buitenshuis aangenamer maakt. Ontdek de Ethnicraft Bok serie bij De Factorij Unique Living!

 

De Factorij Unique Living is officieel Ethnicraft dealer

De Factorij is officieel dealer van de Ethnicraft Outdoor collectie. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug op onze website? Neem dan contact op met de stylisten van De Factorij Unique Living. We helpen u graag verder en kunnen de gehele Ethnicraft collectie leveren.

Om de collectie van Ethnicraft te bekijken of advies ontvangen we u graag in onze showroom van 3000m2. Onze stylisten helpen u graag!

Waarom De Factorij?

Al ruim 26 jaar een begrip | Prijsgarantie op de gehele collectie | Showroom van 3000m2 in Retie (België) | Persoonlijke service & aandacht