Maison

SOFA CLUB - ZITBANK VERONA

Verkrijgbaar vanaf € 915,- (2 zit)

Zitbank Verona is een optimale mix van modern en landelijk tegelijkertijd. De brede leuningen en dikke rugkussens geven de Verona body en de uiterst fraaie afwerking van naar buiten gestikte naden zorgen voor een luxe look & feel.

 

Samenstelling zoals op de foto:

 • Opstelling: 3 zits arm L + hoek + 4 zits arm R
 • Afmetingen: b. 321 x dd. 339 x h. 92 cm
 • Stof: Brenta – Ecru 02
 • Prijs: € 2375,-

Product eigenschappen

De Verona is modulair, wat wil zeggen dat je zelf elementen kunt combineren. Kies uit de talloze kleur en stof mogelijkheden en stel zo uw droombank samen. De zitvulling bestaat uit duurzame HR schuim afgedekt met een mix van veren, extreem comfortabel dus! 

Zitbank Verona is mogelijk in diverse afmetingen en opstellingen.

De levertijd van dit item bedraagt 8-12 weken.

Advies of hulp nodig?

Wens je meer informatie te ontvangen omtrent dit product of heb je graag persoonlijk interieuradvies? Onze interieurstylisten creëren samen met jou een interieur dat echt bij je past! We luisteren naar jouw wensen en creëren op basis daarvan je droominterieur. Maak een afspraak met een van onze stylisten in de showroom van De Factorij Unique Living.

 

Over De Factorij Unique Living
In onze woonwinkel van 3000m² vind je een ruime collectie salontafels, dressoirs, eettafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, hoekbanken en unieke items. Wij nodigen je graag uit om alle formaten, mogelijkheden en afwerkingen van dit product te komen bekijken in onze winkel.

Vragen? We helpen je graag!

Vraag een offerte aan of stel je vraag middels onderstaand formulier. Wij helpen je graag verder!

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Jouw vraag over dit product