Maison

Iedere Zondag geopend  |  3000m2 Showroom  | Interieuradvies

SOFA CLUB - ZITBANK COMO

Verkrijgbaar vanaf € 1881,- (2 zit)

Sofa Club zitbank Como is een mooie samenvloeiing van stijlvol en comfort. De kussens zijn gevuld met HR schuim en afgedekt met een toplaag eenden dons. Dit zorgt ervoor dat deze sofa een hoog zitcomfort heeft.

De Como is geheel naar wens samen te stellen in een groot aantal stoffen en kleuren.

Product eigenschappen

Zitbank Como is verkrijgbaar in een groot aantal elementen, stoffen en kleuren. Hij is standaard uitgerust met houten poten maar kan ook besteld worden met metalen poten.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

De levertijd van dit item bedraagt 14-16 weken.

Advies of hulp nodig?

Wens je meer informatie te ontvangen omtrent dit product of heb je graag persoonlijk interieuradvies? Onze interieurstylisten creëren samen met jou een interieur dat echt bij je past! We luisteren naar jouw wensen en creëren op basis daarvan je droominterieur. Maak een afspraak met een van onze stylisten in de showroom van De Factorij Unique Living.

 

Over De Factorij Unique Living
In onze woonwinkel van 3000m² vind je een ruime collectie salontafels, dressoirs, eettafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, hoekbanken en unieke items. Wij nodigen je graag uit om alle formaten, mogelijkheden en afwerkingen van dit product te komen bekijken in onze winkel.

  • Geen downloads beschikbaar op dit moment

Vragen? We helpen je graag!

Vraag een offerte aan of stel je vraag middels onderstaand formulier. Wij helpen je graag verder!

    Naam (verplicht)

    Emailadres (verplicht)

    Telefoonnummer

    Jouw vraag over dit product