Maison

Iedere Zondag geopend  |  3000m2 Showroom  | Interieuradvies

PASSE PARTOUT - ZITBANK BLOCCO

Passe Partout zitbank Blocco is geheel naar wens samen te stellen in 500+ luxe stoffen en kleuren.

 

Deze modulaire bank kan je zelf opbouwen met verschillende elementen. De zitelementen, rugelementen, armleuningen en rugkussens zijn verkrijgbaar in 3 formaten. Je bepaalt dus zelf hoe jouw droombank eruit komt te zien door elementen vrij met elkaar te combineren. Van rechte 3 zit tot knusse hoekbank, alles is mogelijk!

Product eigenschappen

De Blocco is verkrijgbaar in diverse zitelementen, rugelementen, armleuningen en rugkussens die je vrij met elkaar kunt combineren. Dit model is verkrijgbaar in 500+ luxe stoffen & kleuren.

Passe Partout zitbank Blocco is geheel naar wens samen te stellen in een groot aantal elementen.

De levertijd van dit model bedraagt 8-12 weken.

Advies of hulp nodig?

Wens je meer informatie te ontvangen omtrent dit product of heb je graag persoonlijk interieuradvies? Onze interieurstylisten creëren samen met jou een interieur dat echt bij je past! We luisteren naar jouw wensen en creëren op basis daarvan je droominterieur. Maak een afspraak met een van onze stylisten in de showroom van De Factorij Unique Living.

 

Over De Factorij Unique Living
In onze woonwinkel van 3000m² vind je een ruime collectie salontafels, dressoirs, eettafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, hoekbanken en unieke items. Wij nodigen je graag uit om alle formaten, mogelijkheden en afwerkingen van dit product te komen bekijken in onze winkel.

Vragen? We helpen je graag!

Vraag een offerte aan of stel je vraag middels onderstaand formulier. Wij helpen je graag verder!

  Ontvang je graag een offerte of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (niet verplicht)


  Waarmee kunnen we je helpen? (niet verplicht)


  Vraag of opmerking? Typ hieronder je vraag en we beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.