Maison

Iedere Zondag geopend   ✔ 3000m2 Showroom   ✔ Interieuradvies   Outdoor Collectie nu in de showroom

ETHNICRAFT - MOSAIC DRESSOIR

Verkrijgbaar vanaf € 2069,- 

Geïnspireerd door de overgebleven snijresten van de fabrieksontwerpen, vormen de gelaagde stukken hout van het Mosaic dressoir een ritme dat doet denken aan het tussenstuk van een pijporgel. Zo biedt Alain van Havre, die zich tijdens zijn creatieve proces diep laat beïnvloeden door muziek, een hernieuwde vertaling van zijn obsessie voor beweging.

 

De romp en poten zijn gemaakt van teakhout met een vernisafwerking. De deurtjes met het schitterende mozaïek patroon zijn gemaakt van mahoniehout en ook voorzien van een vernisafwerking.

 

Het Mosaic dressoir is verkrijgbaar in 2 breedtes: 170 en 227 cm.

Product eigenschappen

Het Grooves dressoir is verkrijgbaar in 2 breedtes: 170 en 227 cm.

– b. 170 x d. 45 x h. 82 cm
– b. 227 x d. 45 x h. 82 cm

De levertijd van dit model bedraagt 2-6 weken.

Advies of hulp nodig?

Wens je meer informatie te ontvangen omtrent dit product of heb je graag persoonlijk interieuradvies? Onze interieurstylisten creëren samen met jou een interieur dat echt bij je past! We luisteren naar jouw wensen en creëren op basis daarvan je droominterieur. Maak een afspraak met een van onze stylisten in de showroom van De Factorij Unique Living.

 

Over De Factorij Unique Living
In onze woonwinkel van 3000m² vind je een ruime collectie salontafels, dressoirs, eettafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, hoekbanken en unieke items. Wij nodigen je graag uit om alle formaten, mogelijkheden en afwerkingen van dit product te komen bekijken in onze winkel.

Vragen? We helpen je graag!

Vraag een offerte aan of stel je vraag middels onderstaand formulier. Wij helpen je graag verder!

  Ontvang je graag een offerte of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (niet verplicht)

  Waarmee kunnen we je helpen? (niet verplicht)

  Vraag of opmerking? Typ hieronder je vraag en we beantwoorden deze binnen 2 werkdagen.